Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5213 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
cyganka napisał:
Kowalski10 napisał:
Jaja jak berety. Naprawde warto posluchac!!!!

video.eurosport.pl/skoki-narciarskie/van...id127545/video.shtml

puscilam sobie to o dosc póznej porze , dobrze ze nie mam sąsiadow, bo pewnie bym ich pobudziła

W Polsce, sledzac transmisje, zeby ogladac wlaczalem TV, a zeby sluchac wlaczalem radio.
No przeciez to POEZJA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
"Tomasz Sikora przygotowanie reprezentacyjnych strojów w Vancouver określił słowem kompromitacja. Polak był z nich tak samo niezadowolony, jak ze swoich występów. Na szczęście dla kibiców najlepszy polski biathlonista nie wykluczył swojego startu w następnych zimowych igrzyskach olimpijskich w Soczi.

- Stroje dostaliśmy na miejscu. Kompromitacją były rozmiary. Rozmiar L, który zazwyczaj wybieram, okazał się dla mnie za duży, a ubiory rozgrzewkowe nie były zimowe, a letnie. Nie wiem jak to się stało, że barwy polskiej flagi zostały na nich odwrócone. Kto za to odpowiada - nie wiem - wyjaśnił w czwartek po przylocie wraz z całą ekipą biathlonistów z Kanady"...

Az sie nie chce komentowac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Niestety Norweżki znowu wygrały Ach ta astama
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Tak tylko dla przypomnienia, dzis bedzie to:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
I to)

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Aga_2134 :)
(Aga_2134)
Wiking
Trzymam kciuki za łyżwiarki Oby był medal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Aga_2134 :)
(Aga_2134)
Wiking
Ciekawe czy też tak twierdziłeś jak Korzeniowski zdobywał medal, w końcu to też astmatyk...
A przy okazji, co to było z dopingiem u Kowalczyk kilka lat temu??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Aga_2134 napisał:
Ciekawe czy też tak twierdziłeś jak Korzeniowski zdobywał medal, w końcu to też astmatyk...
A przy okazji, co to było z dopingiem u Kowalczyk kilka lat temu??

Wprawdzie to nie do mnie /zreszta po prawdzie nie wiadomo do kogo/, ale informacje na temat dopingu Kowalczyk mozna znalezc chociazby w Wikipedii. A jesli chcesz sie dowiedziec z prawdziwego zrodla wejdz na oficjalna strone FIS /Miedzynarodowa Federacja Narciarska/.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
hej , hej Justyna juz biegnie ..............trzymamy kciuki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok